29 apr 2020 | 19:30

Infoavond mobiliteit

GC Colomba, Kortenberg Wijngaardstraat 1 | Kortenberg 3070 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Woensdag 6 mei 2020 om 19.30 uur nodigt Groen Kortenberg Tim Asperges, Mobiliteitspersoonlijkheid van het jaar 2019, uit naar GC Colomba. Tim is een gedreven gangmaker in de transitie naar duurzame mobiliteit. Hij is ook een bruggenbouwer: burgers, beleid en experts moeten elkaar vinden en verstaan. Zijn moto is ‘Mobiliteit verbindt mensen’.   

Tijdens de infoavond vertelt Tim waar we voor staan: hoe zal de mobiliteit in Kortenberg en de regio veranderen? En welke oplossingen zijn mogelijk? Wat kunnen burgers zelf doen? En wat mogen ze verwachten van het beleid? Tim heeft ook ideeën voor de Leuvensesteenweg! 

Tim pleit ook voor een rechtvaardige mobiliteit die iedereen toegang geeft tot deelname aan onze samenleving. Het openbaar vervoer neemt daarin een belangrijke plaats in.  

Groen Kortenberg is erg blij dat Tim wil langskomen. Een transitie naar een duurzame mobiliteit is noodzakelijk om iedereen evenveel kansen te geven in de maatschappij én is belangrijk in de strijd tegen klimaatverandering. 

Heb je vragen die je wil stellen aan Tim? Laat het ons op voorhand weten. De avond vorig jaar met de Vlaamse Bouwmeester lokte 70 geïnteresseerden, we hopen dat Tim jullie ook kan bekoren! 

Schrijf je in

Kom je ook?

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Erps-Kwerps, België
26 Apr 2020 | 14:00
Vijgen na Pasen

Jullie hebben van Groen Kortenberg nog een Nieuwjaarsdrink te goed!  Onder het thema ‘vijgen na Pasen’ organiseren wij dit feestelijk evenement ook effectief NA Pasen. Kwestie van consequent te blijven met onszelf 😉....

Lees verder ›
Erps-Kwerps, België
04 Jun 2020 | 20:00
Infoavond autodelen

De eerste avond rond autodelen was een succes! We hadden zo’n 12 deelnemers waarvan er zich enkelen ondertussen hebben aangesloten bij Cozycar. Een gezin dat bewust geen auto had, kan nu gemakkelijker een auto van...

Lees verder ›
Alle evenementen ›