29 April 2020

19.30u -
22.30u

Infoavond mobiliteit

GC Colomba, Kortenberg , Wijngaardstraat 1, 3070 Kortenberg

Ik doe mee!

Woensdag 6 mei 2020 om 19.30 uur nodigt Groen Kortenberg Tim Asperges, Mobiliteitspersoonlijkheid van het jaar 2019, uit naar GC Colomba. Tim is een gedreven gangmaker in de transitie naar duurzame mobiliteit. Hij is ook een bruggenbouwer: burgers, beleid en experts moeten elkaar vinden en verstaan. Zijn moto is ‘Mobiliteit verbindt mensen’.   

Tijdens de infoavond vertelt Tim waar we voor staan: hoe zal de mobiliteit in Kortenberg en de regio veranderen? En welke oplossingen zijn mogelijk? Wat kunnen burgers zelf doen? En wat mogen ze verwachten van het beleid? Tim heeft ook ideeën voor de Leuvensesteenweg! 

Tim pleit ook voor een rechtvaardige mobiliteit die iedereen toegang geeft tot deelname aan onze samenleving. Het openbaar vervoer neemt daarin een belangrijke plaats in.  

Groen Kortenberg is erg blij dat Tim wil langskomen. Een transitie naar een duurzame mobiliteit is noodzakelijk om iedereen evenveel kansen te geven in de maatschappij én is belangrijk in de strijd tegen klimaatverandering. 

Heb je vragen die je wil stellen aan Tim? Laat het ons op voorhand weten. De avond vorig jaar met de Vlaamse Bouwmeester lokte 70 geïnteresseerden, we hopen dat Tim jullie ook kan bekoren! 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.